Byainfo nr 17

Projektföreningen Bullmark

Till
Hushållen i Bullmark, Tålsmark med omnejd.          

Byainformation nr 17.       2019-06-07.     

Information i brevlådorna

Längs Sävarådalen; Botsmark, Gravmark, Furunäs, Bullmark/Tålsmark – kommer under helgen att delas ut en information i brevlådorna. Informationen handlar om vikten av att stödja det lokala näringslivet. Som ni ser i utdelat material så är det byalag/eller motsvarande, som står bakom informationen.
Vi ber er ortsbor, att ta del av det utdelade materialet.

Informationsträffar

Umeå kommun i samverkan med Bygderådet i Umeå, har under vintern och våren genomfört nio områdesvisa informationsträffar. Informationsträffarna har blivit en framgång såväl för Umeå kommun som Bygderådet. För vårt område längs Sävarådalen blir informationsträffen den 28 augusti. Inbjudan kommer i mitten av augusti och vi ber ortsborna att besöka träffen, vilken kommer att ske här i Bullmark.

Nu är det sommar


Det här är den sista Byainformationen före semestern.

Ha en bra och trevlig sommar!
Styrelsen

Det här inlägget postades i Byainformation. Bokmärk permalänken.