TRV 2012/69024 angående trafiksituationen efter väg 647 m.fl. genom Bullmark

Projektföreningen Bullmark     2014-01-24.

Hej Jeanette !

Tack för mail ! Bättre sent än aldrig.

Som du förstår, så står vårt krav om åtgärder kvar. Vi anser åtgärderna nödvändiga, och är av trafiksäkerhets skäl befogade.

Vi återkommer till dig efter sommaren så får vi höra hur behovslistan ser ut för vår del.  Vi har som du vet även skrivit till Umeå kommun i frågan, samtidigt som kraven ställdes till er på Trafikverket. Vi kommer under vintern att kolla av kommunen i frågan.

Hälsningar
Johanna Sjögren                         Enar Jonsson

Vidarebefordrat brev:

Från: jeanette.linna@trafikverket.se Datum: 23 januari 2014 09:02:56 CET Till: johanna.sjogren@me.com Ämne: TRV 2012/69024 Angående trafiksituationen efter väg 647 m.fl. genom Bullmark

Hej Till att börja med så vill jag be om ursäkt för den långa svarstiden. Eventuellt kanske Ni redan har fått ett svar från oss, men då jag inte hittar någon notering om detta i vårt diarium så vill jag gärna själv svara på era frågor och önskemål. Ni har skickat in önskemål om en förbättring av trafiksituationen på vägarna 647 och 650 i Bullmark. Problemet du beskriver är att den nya tyngre trafik som tillkommit efter förbättring av vägen inte alltid håller hastighetsbegränsningarna och därmed utgör en fara framförallt för barnen och deras väg till skolan.   Vi har stor förståelse för er oro över den ökade trafikmängden och vi är medvetna om att hastighetsbegränsningarna inte alltid hålls i det aktuella området. Som läget är just nu så är inga åtgärder planerade.

Men vi kommer att lägga in era önskemål i vår behovslista som vi sedan använder som underlag i vårt framtida planeringsarbete.

Om ni har fler synpunkter eller frågor är ni välkomna att höra av er till mig.

Med vänlig hälsning Urban Eriksson/gm Jeanette Linna

Trafikverket
Sundsbacken 2 – 4
972 42 Luleå
0771-921 921

www.trafikverket.se

Det här inlägget postades i Aktuellt. Bokmärk permalänken.