Information från ICA Bullmark

Information ICA Bullmark

 Är Ni stressade eller har ont om tid, maila in en beställning, så plockar Vi ihop, och Ni hämtar när det passar Er.
Är Ni sjuka eller har svårt att ta Er till affären kör vi även hem varorna.

 Vårat mål är givetvis att försöka öka omsättningen och kunna ha en stabil butik i Bullmark.
Som utvecklingen varit de senaste åren så känner Vi att verksamheten är stabil men för liten för att kunna nå de mål vi har för butiken.
Målen är och har varit att kunna utöka sortimentet samt att investera vidare, förra året investerade Vi i ny frysdisk för 125000kr.
Framtidens investeringsplaner är nya och fler kylar bland annat, samt att utvidga verksamheten i det gamla lagret. Vi hoppas på att Ni kunder trivs i vår lilla butik och hoppas på en ökad försäljning under 2015, för att säkerställa butikens framtid.

 Det pratas nu om bidrag till butiker på landsbygd i media, detta är dock inget Vi i Bullmark är berättiga till på grund av närheten till tätort.
Enda sättet för butiken att överleva på sikt är då att kunna ha en butik som är attraktiv och köptrogna kunder som trivs i butiken.
Vi kan av förklarliga skäl givetvis inte ha det stora sortimentet som stormarknaderna i stan. Det är en ständig balansgång att både ha sortimentet fullt och ändå inte ha för mycket, så stora mängder färskvaror måste kastas efter utgånget datum.

 Kom i håg: Vi är ombud för Apoteket,  Systembolaget, Frimärksombud och Svenska Spel.

 Årets plantjord har kommit!!

 Våran mailadress : kundkontakt.bullmark@nara.ica.se
 
ÖPPETTIDER
Mån-fre  9-18
Lördag    9-13
Söndag   STÄNGT

 Vi hoppas att Vi kommer att få ett givande 2015 med en ökad försäljning, nöjda kunder och fortsatt utveckling av butiken.

 Jenny och Anita
 Handla i Din lokala butik för en fortsatt levande landsbygd!!

 

Det här inlägget postades i Erbjudanden från ICA Bullmark. Bokmärk permalänken.