Byainfo nr 6

Projektföreningen Bullmark

Till
Boende i Bullmark-Tålsmark med omland.

Byainformation nr. 6.          2018-04-06.

  • Majbrasa

På valborgsmässoafton blir det majbrasa i Bullmark. Majbrasan blir på parkeringsplatsen vid motionsspåret, och vi använder eldkorgar.
Genomförandet sker av en arbetsgrupp. Vi återkommer med inbjudan och affisch på anslagstavlorna.

Välkomna!
Styrelsen

 

  • Skrivelse till Svevia.

Några byar längs Sävarådalen har tillskrivit Svevia med begäran om bättre vinterväghållning på vägarna Bullmark-Gravmark och Bullmark-Sävar. I skrivelsen har det särskilt framförts de transport försämringar som skett för   näringslivet och skolskjutstrafiken. I skrivelsen har också framförts att Svevias kostnader för vinterväghållningen på de berörda vägarna, säkerligen varit högre än beräknat med anledning av att flera extra väghyvlingsinsatser behöv sätta in, för att hålla vägarna i någorlunda trafiksäkert skick.

Hälsningar
Styrelsen.

Det här inlägget postades i Byainformation. Bokmärk permalänken.