Byainfo nr 14

Projektföreningen Bullmark.

Till
Boende i Bullmark-Tålsmark med omland

Byainformation nr. 14   2017-09-22.

HJÄRTSTARTARE.
Påminnelse om placering av hjärtstartare. Hjärtstartaren är placerad i tvättstugan som tillhör Bostadens hyreshus på Tunnbrödsvägen 2–4. Se hemsida www.bullmark.se rubrik:  Hjärtstartare.

Kalendern.
På hemsidan www.bullmark.se finns rubriken: Kalendern. Där annonserar vi alla aktiviteter och möten som sker. Föreningar och organisationer välkomna med era uppgifter,  så läggs de in i byns kalender.

Bussresa.
Arbetsgruppen Byaplanens genomförande hade för några veckor sedan anordnat en Bussresa längs delar av Sävarådalen / Sävaråstråket. Inbjudna var kommunens politiker och tjänstemän. Vi visade upp delar av de många sevärdheter och upplevelser som finns. De 18 politikerna och 12 tjänstemännen uppskattade resan, och vi är övertygade om att vi lade ytterligare en god grund för kommande samtal / dialog om genomförandet av byaplanen.

Hemsida.
Besök gärna vår hemsida; www.bullmark.se Har ni synpunkter och förslag, hör gärna av er.

Hälsningar
Styrelsen.  

Det här inlägget postades i Byainformation. Bokmärk permalänken.