Byainfo nr 19

Projektföreningen Bullmark
Byainformation nr. 19.

Till
Ortsborna inom Bullmark skolas upptagningsområde.

Vi har frågat projektledaren för skolbygget, om en uppdatering om det pågående byggnationerna av den nya skolan i Bullmark.
Nu har byggnationerna av den nya skolan i Bullmark kommit igång ordentligt. Arbetet går enligt plan och för närvarande pågår arbeten med grund och stomme. Den nya skolbyggnaden planeras vara klar hösten 2021. När den nya byggnaden är klar och inflyttad påbörjas renoveringen av den befintliga skolan. Som helhet planeras projektet vara klart hösten 2022.Vår förhoppning är att byggnationerna ska ske smidigt och inte orsaka större störningar för vare sig skolverksamhet eller närboende. Säkerheten är viktig och vi påminner om att aldrig beträda byggarbetsplatsen samt vara försiktiga när ni är i närheten av arbetsplatsen. Var också uppmärksamma kring Flodavägen och Robertforsvägen då de trafikeras av mycket tunga fordon nu.
Tillsammans med skolan kommer vi att anordna ett studiebesök för elever på byggarbetsplatsen. Det blir ett tillfälle för eleverna att få inblick i hur ett husbyggnadsprojekt går till och hur en byggarbetsplats fungerar.  
Mer information om projektet hittar ni under bygga, bo och miljö på kommunens webbplats https://www.umea.se/bullmarkskola-forskola Där finns också ett filmklipp som ger ett smakprov på hur nya skolan kommer att se ut.  
Vänliga hälsningar
Erik Öhgren
Projektledare                                                                                                                                         
erik.ohgren@umea.se

Från Projektföreningen sida (motsvarande Bullmark-Tålsmark byalag) kommer vi under hösten/vintern att följa upp det pågående skolbygget.  
Har ni ortsbor frågor som rör det pågående arbetet, hör gärna av er. Gör det via mail på denna mailadress. Dokument: 1, 2, 3.
birgitta.jonsson@bullmark.se
Hälsningar
Styrelsen

Det här inlägget postades i Byainformation. Bokmärk permalänken.